English Deutsch EspaŮol Francais Italiano Nederlands Portugues
Leden      Adverteer      Contact
Zoeken op ID:      

Golden Reef Inn, Bonaire, Dutch Antilles, Caribbean -

in Golden Reef Inn, Bonaire, Dutch Antilles, Caribbean - 13 Slaapkamers - Slaaplaatsen 28 ID 620   Meer beelden - klik aan beeld van de menings het volledige grootte in een pop-up vensterBeschrijving

Het Hotel van Bonaire en het Bezit van de Vereniging van het Toerisme van het Jaar. Wij zijn gekend voor ons toevallige, homey atmosfeer, gepersonaliseerde dienst, en aandachtig personeel, samen met comfortabele en volledige aanpassingen. Elk van onze eenheden hebben volledige keukens, kabeltelevisie met vrije premiekanalen, airconditioning, in ruimtebrandkasten, grote badkamerss, grote het ontspannen portieken en uw keus van tweeling, dubbel of koningsgroottebedden! U zult overvloed van tijd willen bewaren om in hammock, zitkamer door de pool te ontspannen en eenvoudig sommige stralen te vangen! Het verblijf verbond aan familie en vrienden die onze VRIJE DRAADLOZE diensten allen gebruiken terwijl het genieten van van een rumstempel tijdens ons dagelijks Gelukkig Uur! Hier bij de Gouden Herberg van de Ertsader ons doel is u van de uiteindelijke gepersonaliseerde vakantie op Bonaire te voorzien, terwijl het maken van u gevoel u ECHT bij uw "Huis vanaf huis." bent Wij worden gemakshalve gevestigd, enkel een minieme aandrijving 5 van het hart van historische van de binnenstad, makend tot ons hotel een ideale bestemming voor duikers en niet-duikers. Wij bieden onze gasten de uitzonderlijke, gepersonaliseerde dienst aan.


De samenvatting van het bezit

Het bezit is a binnen gevestigd Golden Reef Inn, Bonaire, Dutch Antilles, Caribbean tot het slapen 28 personen binnen 13 slaapkamers. Er zijn 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbedden samen met 13 badkamerss en 13 toiletten.

Er is a zwembad voor het gebruik van gasten.Het boeken storting - 25%
Te betalen saldo -
Terugbetaalbare veiligheidsstorting - Credit Card Required USD
Om de benaderende waarde in een andere munt te vinden te gaan gelieve het bedrag
in de correcte muntdoos in en de omzetting zal in de andere dozen verschijnen.

De details van het contact voor eigenaar van bezit ID 620
Telefoon - 1-866-790-7333
Fax - +599 717 57 54
De website van de eigenaar.
Om de eigenaar per e-mail te contacteren te vullen gelieve de hieronder vorm in.

Voornaam:

Achternaam:

Telefoon:

E-mail:


Gelieve te gaan uw vragen of verzoeken in en de pers legt voor:


VAKANTIEHUIZEN ONTKENNING